NAŠE STORITVE

AVTOTAPETNIŠTVO

Poškodbe notranjih oblog vozil so še kako pogoste. Če v svojem vozilu opazite raztrganine na predpražnikih, dotrajano blago na avtomobilskih sedežih ali prva odstopanja oblog na volanu ali stropu vozila, je smiselno razmisliti o popravilu ali zamenjavi.

V avtotapetništvu Kermavner se ukvarjamo s popravili in menjavami oblog vseh vrst. Za stranke imamo pripravljene različne kataloge blaga, iz katerega lahko izdelamo poljubne avtomobilske obloge, seveda z upoštevanjem individualnih želja.

Naše stranke spodbujamo, da se naročijo na informativni sestanek, na katerem skupaj poiščemo najbolj primerno in ugodno rešitev za njihove težave. Nato poskrbimo za naročilo želenega blaga ter (praviloma) v nekaj dneh opravimo popravilo oziroma zamenjavo.

OBNOVA STARODOBNIKOV

Številni lastniki starodobnikov se zavedajo, da je potrebno za ohranjanje vrednosti in lepega videza vozila poskrbeti tudi za kvalitetno notranjost. S pomočjo kataloga različnih vrst in barv blaga lahko strankam predlagamo najbolj primerno rešitev za kvaliteten izgled njihovega jeklenega konjička.

Poleg notranjosti se lahko na nas zanesete tudi pri menjavi strehe za kabriolete. Običajno je potrebno strehe zamenjati po desetih ali dvajsetih letih ter v primeru, da pride do poškodb.

OBNOVA GARNITUR ZA PLOVILA

Blago na klopeh in sedežih čolnov, jadrnic ter drugih plovil, je izpostavljeno močnemu soncu in slani vodi, ki pogosto povzročita zbledelost in manjše poškodbe blaga. V teh primerih vam izdelamo nove obloge, pri čemer uporabljamo blago, namenjeno posebno za uporabo v navtiki.

Poleg blaga za sedežne površine in notranjost jadrnic izdelujemo tudi poljubno velike cerade in ponjave, namenjene zaščiti plovil.

benton

OBLOGE ZA DOSTAVNA VOZILA

Za vse vrste dostavnih vozil izdelujemo lesene dele in izvajamo dodatno tapeciranje. Po željah izdelamo lesene obloge za pod, stranske dele in strop vozila, tako za dodatno zaščito karoserije, kot za spremembo namembnosti vozila.

IZDELAVA RAZNIH BLAZIN IN TAPECIRANJE STOLOV

Po naročilu izdelujemo blazine iz različnih materialov in obnavljamo pisarniške in kuhinjske stole.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE.

Pošljite nam sporočilo z vašim vprašanjem.