O NAS

ZAČETKI

Družinsko podjetje Kermavner izhaja iz 70. let prejšnjega stoletja. V času delovanja je podjetje vedno sledilo in se prilagajalo velikim spremembam na trgu ter svojo ponudbo prilagajalo povpraševanju.

ZAKAJ MI?

DOLGOLETNE IZKUŠNJE

PRIZNANJA IN POHVALE

STROKOVNO ZNANJE

image-6-1

V KORAKU

s časom in tehnologijo

Tako smo se skozi čas razvili v srednje veliko podjetje, v katerem se lahko pohvalimo z veliko paleto znanj in izkušenj. S pomočjo naših izkušenih zaposlenih skrbimo za prenos znanja na mlajše generacije ter tako zagotavljamo, da se bo kljub tehnološkim novostim vedno ohranil del ročnega dela in znanja o posameznih materialih.

image-612

Vedno smo se radi lotili novosti in širili naša obzorja, zaradi česar smo prvotno dejavnosti popravil avtomobilskih sedežev razširili tudi na druga področja delovanja, še posebno na področje navtike. V zadnjih letih nam je zaupalo veliko slovenskih in tujih podjetji, med katerimi bi izpostavili predvsem:

ter številna druga podjetja, ki potrebujejo pomoč pri prenovi lastnega voznega parka.

Seveda so med našimi strankami tudi posamezniki, ki običajno iščejo pomoč ali nasvet glede notranjih oblog vozil ali plovil. Vsem, ki jih iskanje primernih rešitev zanese v naše podjetje z veseljem svetujemo in skupaj z njimi razmislimo o najbolj primerni in tudi ugodni rešitvi.

Za dodatno svetovanje nas lahko obiščete ali nam pošljete sporočilo.